WhatsApp plus areo v8.12

WhatsApp plus areo v8.12

KURULUM

Apk dosyasını aşağıdan indirin fakat eğer daha önce ban yediyseniz şunları yapmalısınız.

1. Ayarlar > Sohbet > Yedekle yaparak sohbetlerinizi yedekleyin.
2. Uygulamayı tamamen kaldırın.
3. Buradan indirdiğiniz yeni sürümü kurun ve uygulamayı açın.

Not: Eğer uygulama yüklenmedi hatası alırsanız telefonunuzsaki normal whatshap'ı silin daha sonra bunu yükleyiniz

 İNDİRME LİNKİ : İNDİR

Youtube video anlatım ve inceleme



WhatsApp Plus Apk 8.25 Antiban – Kasım 2019 officialplus tarafından geliştirilen ve Whatsapp üzerinde oynamalar yapılarak hazırlanmış bir Whatsapp sürümüdür.

WhatsApp Plus ile normal Whatsapp’a göre çok daha fazla özelliğe erişebilirsiniz. Whatsapp 2.19.34 sürümü temel alınarak hazırlanan bu sürüm piyasada bulunan son sürümdür.







Özellikleri:

 Son Görülmeyi Gizle: Normal Whatsapp’taki gibi değil. Hiçbir şey gözükmeyecek. Şaşıracaksınız. Mavi Tikleri Gizle: İster sohbette ister grupta mavi tiki kapatabilirsiniz. Bu çok işlevsel. Çift Tik Gizle: Biraz mesajlar geç gelebilir ama bunu özel gizlilikte kullanırsanız çok işlevsel. Özel gizlilik gizlemek istediğiniz kişinin profilindeki gizlilikten ayarlanıyor. Yazıyor… Gizle: Yazıyor… ibaresini kaldırabilirsiniz. Bence çok iyi. Kaydediyor Gizle: Ses kaydı yaparken Kaydediyor yazıyor ya onu bile kaldırabiliyorsunuz ama bence gereksiz. Mavi Mikrofonu Gizle: Mavi tik gibi mavi mikrofonu da kapatabiliyoruz. Durumları Gördüğümü Gizle: Bence en iyisi bu. Hani biz bunu normal Whatsappta yapınca görenleri göremiyoruz ya. Bunda öyle bir şey yok. Sen gizlersin ama görenleri de görürsün. Bunlar gizlilik için olan özellikler. Bitti mi? Tabi ki hayır bir de medya ve dosya paylaşımı için ayar çekmişler. Çok da iyi olmuş. Kendinizi biraz daha profesyonel hissedebilirsiniz. Belge ve Dosyalar: PDF, TXT, Docs ,APK , EXE gibi dosyaları en fazla 50MB boyutunda olacak şekilde gönderebilirsiniz. Kamera: Bak bunu seversiniz bence. Resimleri ve videoları en yüksek kalitede ve daha hızlı gönderebilirsiniz. Biraz İngilizceniz var ise GB Ayarlarına girip kurcalayın göreceksiniz. Galeri: Galeride dilediğiniz resmi veya videoyu yüksek kalitede 50MB’a kadar gönderebilirsiniz. Normal Whatsapp buna izin vermez. Ses: 50MB’a kadar istediğiniz ses dosyasını gönderebilirsiniz. Genelde şarkı paylaşılır. Konum: Tek tıkla konum paylaşabilirsiniz. Toplu Mesaj: Toplu mesajları daha kolay gönderebilirsiniz.

 Yenilikler ve Düzeltmeler

 • [Temel alınan Whatsapp Sürümü] Kasım Ayı Sürümü • [Özel] Silinen Durumları Görün • [Özel] İsteğe göre “Şu kişi çevrimiçi oldu” bildirimi. Sadece seçtiğiniz kişileri gösterir. Kişinin profiline girerek aktif edebilirsiniz. • [Eklendi] YoThemes Tema Mağazası • [Düzeltildi] Durum Kaydetme butonu sorunları • [Düzeltildi] Hikaye kaydederken hata • [Düzeltildi] Sohbetteki resim hataları • [Düzeltildi] Rastgele durduruldu hataları • [Düzeltildi] Emoji hataları • [UYARI] Anti-Delete for Messages and Status by default (turn off if you want). • Hata düzeltmeleri ve geliştirmeler
Share on Google Plus

About admin

Medyazılım Youtube kanalımıza abone olarak güncel yayınlarımızdan haberdar olabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder